Diensten

Scheepvaart

Meis Brandbeveiliging B.V. is al jaren actief in het onderhouden van brandblussers en blusinstallaties aan boord van schepen. Omdat wij u als totaalleverancier van dienst willen zijn, kunnen wij het totale veiligheidsplan van schepen onderhouden.

Lees verder

Blusmiddelen

Meis Brandbeveiliging B.V. levert draagbare brandblussers, bluswagens en brandslang haspels waarbij veel aandacht is geschonken aan betrouwbaarheid, bedieningsgemak en bluscapaciteit.

Lees verder

Droge blusleidingen

Meis Brandbeveiliging B.V. verzorgt het jaarlijks controleren, repareren, testen en 5-jaarlijks beproeven van droge blusleidingen.

Lees verder

Blusinstallaties

Meis Brandbeveiliging B.V. is dealer van de BSCO automatische blusinstallaties. Onze FM200 blussystemen zijn eenvoudig, doeltreffend en betaalbaar!

Lees verder

Brandmeldinstallaties

Meis Brandbeveiliging B.V. kan een brandmeldinstallatie op maat leveren en installeren. Het is mogelijk om het onderhoud van deze systemen bij ons onder te brengen.

Lees verder

Onderhoud

Bij brandpreventie moet men erop kunnen vertrouwen dat blus- en veiligheidsmiddelen te allen tijde voldoen aan de hoogste eisen en dat ze bedrijfsklaar zijn.

Lees verder

Impregneren

Meis Brandbeveiliging B.V. richt zich op de nabehandeling van brandbare materialen en bestaande objecten. Om de kwaliteit van de behandeling te waarborgen zijn wij erkend door Magma.

Lees verder

Brandwerende doorvoeringen

Om te voorkomen dat een brand zich van de ene naar de andere ruimte uitbreidt en giftige gassen en rook zich verspreiden, is de aanwezigheid van rook- en brandscheidingen in een gebouw van het grootste belang.

Lees verder