Onderhoud

diensten

Bij brandpreventie moet men erop kunnen vertrouwen dat blus- en veiligheidsmiddelen te allen tijde voldoen aan de hoogste eisen en dat ze bedrijfsklaar zijn.

Meis Brandbeveiliging B.V. is een NCP/KIWA erkend onderhoudsbedrijf REOB.

Onze certificatie- en erkenningsregelingen:
– REOB Kleine Blusmiddelen
– REOB Haspels
– REOB Verrijdbare blusmiddelen
– REOB Droge Blusleidingen
– Scheepvaart erkenning onderhoud blusmiddelen
– Scheepvaart erkenning onderhoud blusinstallaties
– Scheepvaart erkenning onderhoud slangen
– Erkend keuringstation voor Automatische Reddingsvesten
– Erkend applicateur voor impregneren en brandwerende doorvoeringen
– ISO9001 gecertificeerd
– VCA gecertificeerd

Wij kunnen u de volgende services leveren:

Blusmiddelen

Onze onderhoudsdeskundige, welke REOB- en VCA gediplomeerd zijn, onderhouden uw blusmiddelen conform NEN 2559 (brandblussers), NEN 671-3 (brandslanghaspels) en NEN 2659 (verrijdbare bluswagens)

Blusinstallaties

Wij kunnen verschillende merken blusinstallaties aan boord van schepen onderhouden. Ook is het mogelijk om installaties aan land in onderhoud te nemen.

Droge Blusleidingen

Wij verzorgen het jaarlijks onderhoud van de droge blusleiding(en). Ook het 5-jaarlijks beproeven van de leiding(en) wordt in eigen beheer uitgevoerd conform NEN 1594.

Naast de LD (lage druk) droge blusleidingen kan Meis nu ook HD (hoge druk) droge blusleidingen beproeven en onderhouden.

Noodverlichting

Gelijktijdig met het onderhoud van de blusmiddelen kunnen wij ook uw noodverlichtingsarmaturen onderhouden. Onze onderhoudsmonteurs zijn hiervoor deskundig opgeleid.

Verbandkoffers

Niet alleen de jaarlijkse controle van de verbandkoffers kunnen wij verzorgen, ook het aanvullen of vervangen van de inhoud van de koffers.

Veiligheidsmiddelen

Speciaal voor de scheepvaart kunnen wij de volgende veiligheidsmiddelen onderhouden:

Reddingsvesten, reddingsvlotten, overlevingspakken, brandslangen, pyrotechnics (vuurpijlen e.d.), ademluchttoestellen, vluchtwegsets, verbandkisten, gasmeters, valbeveiliging en brandweer uitrusting.