facebooktwitter

OVER ONS

Meis Brandbeveiliging, opgericht in 1980, is een landelijk opererend organisatie met als specialisme het adviseren, leveren, controleren en onderhouden van blusmiddelen, droge blusleidingen en noodverlichting. Binnen onze organisatie staan flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk centraal. Het hoofdkantoor staat in Gorinchem en de nevenvestiging in Heerenveen.
Daarnaast voeren wij controle en onderhoud uit aan keerkleppen bij brandslanghaspels, brandwerende doorvoeringen en BHV-middelen. Ook het onderhoud van brandmeldinstallaties kunnen wij ook voor u verzorgen.

Wij bieden onze diensten aan onder andere Detailhandel, Retail, Horeca, Facilitair vastgoed, Automotive, Zorg, Overheid, Scheepvaart, Industrie, etc.

Meis Brandbeveiliging is een KIWA-NCP erkend onderhoudsbedrijf en onderhouden brandblussers, brandslanghaspels, verrijdbare bluswagens, droge blusleidingen en noodverlichting-/ vluchtwegindicatie armaturen conform de geldende normen.
Om de onze kwaliteit te waarborgen zijn wij ISO-9001 en VCA* gecertificeerd.

 

Meis Brandbeveiliging is een KIWA-NCP gecertificeerd REOB onderhoudsbedrijf voor de deelgebieden:
A. Jaarlijks en uitgebreid onderhoud blustoestellen en slangsystemen.
B. Revisie van blustoestellen.
C1. Jaarlijks onderhoud droge blusleidingen
C2. Jaarlijks onderhoud en beproeven droge blusleidingen.

Meis Brandbeveiliging is KIWA gecertificeerd voor controle en onderhoud van noodverlichting en vluchtwegindicatie.

Voor de kwaliteit en veiligheid zijn wij ISO-9001 en VCA* gecertificeerd.

 

GESCHIEDENIS

Meis Brandbeveiliging is in 1980 opgericht door Theo van der Meis en is met het kantoor en werkplaats gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Meis Brandbeveiliging richt zich in eerste instantie op het adviseren, leveren en onderhouden van brandblusmiddelen. Als regiobedrijf streeft Meis ernaar om een meerwaarde aan onze opdrachtgevers te kunnen bieden.
In 2007 wordt het familiebedrijf overgenomen door Dennis van der Meis en in het zelfde jaar wordt Meis Bedrijfshulpverlening opgericht. Hiermee kunnen we aan de vraag van de opdrachtgevers voldoen om opleidingen te verzorgen.

Door groei wordt ons bedrijfspand in Hardinxveld-Giessendam te klein en verhuisd Meis Brandbeveiliging in 2009 naar haar nieuwbouwpand in Gorinchem.

 

Op 8 januari 2012 slaat bij Meis Brandbeveiliging het noodlot toe. Het achterliggende bedrijfspand wordt met voorbedachten rade in brand gezet en de brandweer kan niet voorkomen dat de brand overslaat naar ons bedrijfspand. De schade is zo groot dat het noodzakelijk is om tijdelijk op een andere locatie te vestigen. Na de herbouw van ons pand kunnen wij eind 2012 ons pand weer betrekken. In 2014 wordt er een overname gerealiseerd van een brandbeveiligingsbedrijf in Heerenveen. Dit is de perfecte aanvulling voor onze landelijke dekking. In 2015 is er opnieuw een uitbreiding van een specialisatie: Meis Marine Services wordt opgericht met het doel om het onderhoud van Fire Fighting, Life Saving en Rescue te verzorgen aan boord van (zee)schepen. Ook het onderhoud voor de binnen- en kustvaart worden hier ondergebracht. Inmiddels is Meis Brandbeveiliging uitgegroeid naar een sterk landelijke opererend dienstverlenend onderhoudsbedrijf.

VACATURES


Servicemonteur Kleine Blusmiddelen & Noodverlichting M/V, regio Breda

 

Functie profiel
Jij bent tijdens elk service contact het gezicht van Meis Brandbeveiliging, waarbij je naast het uitvoeren van inspectie-, onderhouds- en herstelwerkzaamheden aan kleine blusmiddelen en noodverlichting, de klant adviseert en terugkoppeling geeft van de gedane werkzaamheden. Op basis van deze bevindingen maak je zelfstandig offertes en spreekt deze met de klant door, waarna je zorgdraagt voor de administratieve verwerking van de uitgevoerde werkzaamheden middels een PDA.

De kandidaat die wij zoeken is niet alleen de handige sleutelaar met twee rechterhanden, maar is een service gerichte veiligheidsadviseur die onze klanten helpt in het vinden van de juiste veiligheidsoplossing voor zijn situatie. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar je durft in gesprek te gaan met klanten, kunt goed luisteren, een relatie opbouwen en weet deze waar mogelijk ook commercieel te benutten. Je signaleert kansen voor onze verkoop afdeling zodat wij als totaal leverancier de klant kunnen ontzorgen op het gebied van brandveiligheid.

Om de functie verder te kunnen vervullen is het noodzakelijk dat je jezelf in onderstaande zaken herkent:
• MBO werk- en denkniveau
• Technisch inzicht
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, representatief en bent communicatief ingesteld
• In bezit van door vakorganisatie vereiste certificaten, o.a. REOB
• In bezit van VCA en VOP of de bereidheid dit te behalen
• In bezit van geldig VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).
• In bezit van rijbewijs B

Ben jij technisch onderlegd en opzoek naar een nieuwe uitdaging?
Mail jouw CV + motivatie naar info@meis-brandbeveiliging.nl t.a.v. de heer D. van der Meis.
Voor vragen kun je bellen naar 0183-675166

Meis Brandbeveiliging BV
Papland 13-E
4206 CK Gorinchem
0183 675166
info@meis-brandbeveiliging.nl

Heeft u vragen?
Neem contact met ons op en we zorgen ervoor dat we binnen 24 uur reageren.