facebooktwitter

Je moet er niet aan denken…. Er is een calamiteit en de verbandkoffer is half leeg of nog erger: bij een inzet van een AED werkt deze niet goed !

Meis Brandbeveiliging biedt de mogelijkheid om u hierin te ontzorgen. Onze servicemonteurs zijn multifunctioneel opgeleid, dat wil zeggen dat zij niet alleen de verbandkoffers of AED’s kunnen controleren maar tegelijkertijd ook uw blusmiddelen, noodverlichting of keerkleppen.

 

DIGITALE REPORTAGE


De gecontroleerde verbandkoffer of AED wordt geregistreerd in een PDA. Bij een eerste onderhoudsronde worden alle verbandkoffers of AED’s  voorzien van een barcode zodat ieder middel een uniek nummer heeft gekregen. Per locatie krijgt u na afloop van het onderhoudsbezoek een digitaal onderhoudsrapport gemaild.

 

 

ONTZORGEN


Binnen Meis Brandbeveiliging vindt u dienstverleningsvormen welke noodzakelijk zijn voor het nakomen van uw zorgplicht. De rol van Meis Brandbeveiliging is het duurzaam ontzorgen van diensten, daarom krijgt u ieder jaar automatisch bericht wanneer het onderhoud van de verbandkoffers of AED’s weer uitgevoerd moet worden.

Controle AED

Onderhoud aan AED’s wordt helaas regelmatig vergeten. De AED hangt aan de muur en krijgt weinig aandacht zolang hij niet nodig is. Met een AED onderhoudsbeurt verzekert u zich er van dat uw AED in goede conditie én gebruiksklaar is.

Waarom zou u onderhoud plegen aan uw AED?
Dat uw AED in goede staat verkeert, is van levensbelang. Wanneer het onderhoud van de AED te wensen overlaat, kan dit catastrofale gevolgen hebben voor slachtoffers van een hartstilstand. Zij kunnen door gebrekkig functioneren van de AED onnodige schade lijden, mogelijk zelfs met de dood tot gevolg. Een regelmatige controle, het tijdig vervangen van accu’s en elektroden voorkomt verrassingen bij een AED inzet.

Service voor uw AED
Meis brandbeveiliging biedt u een complete onderhoudsservice. Hiermee verzekert u zich van een optimale staat van uw AED. Onze vakbekwame onderhoudsdeskundige staan te allen tijde voor u klaar. Zo heeft u zelf geen omkijken meer naar het onderhoud van uw AED.

Meis Brandbeveiliging BV
Papland 13-E
4206 CK Gorinchem
0183 675166
info@meis-brandbeveiliging.nl

Heeft u vragen?
Neem contact met ons op en we zorgen ervoor dat we binnen 24 uur reageren.